Projektet lanseras

Under vecka 27 2020 lanserade vi projektet i och med att en första stor omgång medaljutskick postades. De flesta fick sina brev under torsdagen den 2 juli.

Nordfront var snabba med att lägga upp en mycket bra artikel som gjorde att nyheten spred sig väl. Det bidrog till en riktigt bra start för oss. Vi hade inte gett dem något förhandstips, så nyheten bör ha dumpit ner som en rolig överraskning.

Den nystartade podden Sverigeradarn har i sitt andra avsnitt ett långt avsnitt om HMF-medaljen.

Vi vet inte i vilken utsträckning det finns brev – förhoppningsvis få, men i olyckliga fall många – som inte har nått sina mottagare, så om du tror att du kan ha varit en tilltänkt mottagare men inte fått något från oss, hör gärna av dig via e-post. De rättsfall vi kunnat titta på sträcker sig från 1 januari 2015 till mitten av mars i år. Vi vet för närvarande att det finns åtminstone vissa mottagare som inte har fått sitt brev.

Här följer några bilder på material och från expedieringsarbetet.

1 reaktion på ”Projektet lanseras”

  1. Vänersborgs Tingsrätt dom ”HMF” 2019-06-18. Mål nr: B 4989-18

    Fälld i trettionio (39) fall av ”Häst mot Soffgrupp”.
    Villkorlig dom. Dagsböter 80 om 50kr.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *