Väldigt fin uppmärksamhet i Nya Tider vecka 30, 2020 och i Kväll med Svegot

I det senaste numret av Nya Tider, som de flesta prenumeranter fick med posten under onsdagen den 23 juli, har HMF-medaljen fått en helt enastående reportageartikel, och projektet är även huvudattraktion på tidningens framsida och i skrivande stund även på tidningens hemsida. Läs reportaget i papperstidningen eller online om Du är prenumerant. Vi rekommenderar alla som inte redan gör det att prenumerera på tidningen. Följ bara den här länken. Det går även att pröva på tre nummer av tidningen gratis.

Nya Tider. Vecka 30, 2020. Framsida.
Nya Tider. Vecka 30, 2020. Uppslag HMF-medaljen

I Kväll med Svegot #93 visar Dan Eriksson upp sin medalj 14 min och 10 sek in i programmet.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *