Ytterligare korrespondens under juli 2020

Sedan den förra publiceringen av inkomna brev har vi fått ytterligare en handfull som vi vill dela med oss av och som kan vara intressanta att kommentera.


Hej!

Jag tackar så mycket för medaljen som damp ner i min brevlåda idag 8 juli 2020.

Först tyckte jag det var lite pinsamt. Jag är inte typ ”stolt medalj typen”. Men när jag läste brevet och motivationen kunde jag bara hålla med. Det värmde faktiskt i mitt hjärta att det faktiskt än i dag finns svenskar som bryr sig om vad som händer i vårt land. Det gör mig glad.

När man sitter där anklagad för hets mot folkgrupp i tingsrätten för åsikter man skrivit i ilska efter tionde reportaget om gruppvåldtäkter man sett på nyheterna. 12:e gängskjutningen. 13:e förnedringsrånet. 29:e bilbranden. Stenkastning mot blåljuspersonal. 15:e försäkringsbedrägeriet av någon ”religiös” – gissa vilken församling. Tacka fan för att man blir heligt förbannad och skriver av sig i ilska på något forum på FB. Och när man är förbannad så skriver man ju inte så akademiskt korrekt och utesluter hårda ord och svordomar. Nä då är det känslorna som styr. Känslor är ju helt förbjudet i Sverige sedan 50-talet. Men på FB det är där de lurar. De falska vänsterliberala. Snabba som en skallerorm att anmäla och skapa sitt DDR-samhälle. Med PK-förbud och förföljelser av oliktänkande.

Som sagt. Jag hamnade i Södertörns tingsrätt. Anklagad för hets mot folkgrupp. Jag hade skrivit på FB att jag tyckte att det att vissa invandrares kvinnosyn som hör hemma på medeltiden accepteras av det svenska samhället som kämpat för jämlikhet i hundratals år, är för mig en gåta som jag inte kan förstå. Åklagaren levde till fullo upp till mina fördomar om hur en ettrig och segerviss vänstervriden miljöpartist ser ut. Till mitt försvar har jag en trött advokat som inte legat direkt sömnlös för att bygga upp något försvar som gagnar mig.

Jag är [pensionär]. Uppväxt med att ärlighet och att underteckna något på heder och samvete betyder något. Det som Sverige idag med naiva politiker inte fattar är att heder och samvete inte finns i ute i världen. Därför fuskar de och bedrar svenska staten utav helvete. Svenska staten slösar resurser på att jaga någon stackars fattigpensionär som kanske fått 100 kr för mycket i bidrag.

[…]

De fick tyst på mina åsikter i forum på FB. Men samtidigt har de visat vilket åsiktsfascistiskt land vi lever i nu. Där vänsterliberaler sätter agendan. Där t.o.m. en oduglig vänsteråklagare lyckas få någon fälld i domstol.

PS! Detta är skrivet i viss affekt. Jag blir så förbannad när jag ser hur sossar och Mp med flera förstör vårt en gång så suveräna samhälle.

PS! Använd gärna valda åsikter som jag delar med mig. Jag står för allt!


Hej! Vilket härligt projekt – att fira yttrandefrihetens hjältar. Vad är er budget och omkostnader? Jag förstår att ni inte publicerar dem ni sänder medaljer till, då vissa av dem kanske lever i villfarelsen att det skulle vara någonting skamligt, men det skulle vara kul med intervjuer med pristagare, t.ex. Dan Park. Då skulle även er sida vara någonting folk väljer att kika på emellanåt. Lyckönskningar med projektet.

Hej och tack!

Ja, det kan vara en bra idé, men det bästa skulle kunna vara att medaljörer intervjuas och uttalar sig i andra fora, medier och sociala medier. I det aktuella numret av Nya Tider har tre medaljörer blivit kontaktade och får uttala sig, däribland just Dan Park, som hängt medaljen om halsen i en kedja.

De två stora kostnadsposterna är själva medaljen och portot. I alla kuvert bifogar vi även klistermärken och i en del fall även enstaka affischer. Utan att ange en exakt siffra, kan vi säga att kostnaden per brev ligger en något under 60 kr. I det första stora utskicket sände vi iväg 370 brev. Det ser ut att bli enstaka kompletterande utskick fortlöpande, och mot slutet av sommaren torde vi vara redo för en ny översyn av de senaste månadernas offer för missbruket av rättsapparaten. Då är det rimligt att det blir några tiotal medaljer som vi skickar ut.


Min polare [förnamn] tycker jag är förtjänt av medaljen. Han har i.o.f.s. inte varit uppe i rätten men han blev suspenderad från sitt jobb som parkeringsvakt p.g.a. ett 8 år gammalt inlägg på Flashback som Expo snokat reda på. Och leverantören hade lämnat ut kopplingen IP-adress-identitet, en egen historia… Var i samband med Expressens genomgång av väktarbranschen efter att man hade lyft ut någon bråkande [n-ordet]-kärring från t-banan. Hela historien stinker ju koscher så att man får andnöd…

[…]

Och en grej till, sätt gärna ut en möjlighet att skicka pengar till det här medaljprojektet, hittade ingen sådan på er hemsida…

Hej och tack!

Vi uppskattar tips om medaljörer. Din kamrat är onekligen väldigt förtjänt av erkännande och upprättelse, men HMF-medaljen bör vara specifikt knuten till ett åtal för HMF för att inte bli urvattnad och otydlig i sin innebörd.

Ja, vi får se om vi kan lösa det med en donationsmöjlighet. Förmodligen har vi tillräckligt av allting för att kunna hålla driften igång året ut, men sedan kommer vi att behöva göra en nyprägling och köpa en stor mängd frimärken. Då skulle vi behöva stöd.


Hej.  Tack för allt bra och viktigt ni gör.  Vad har ni för girokonto?  Jag tänkte skicka lite pengar.  Må så gott. Med antimuhammedansk hälsning.

Hej och tack! Det är väldigt uppmuntrande att höra att det är så många som spontant undrar över möjligheten att ge ekonomiska bidrag. Även om vi håller allt flytande året ut, så kommer vi att behöva finansiera en nyprägling av medaljer kring årsskiftet eller tidigare och köpa in fler frimärken. Vi behöver titta på en donationslösning.


Hej,

Jag tycker att jag verkligen förtjänar denna medalj!

[Näthatsgranskaren] har anmält mig ett antal gånger och jag har varit på förhör hos polisen i Malmö ett par gånger. Till sist beslutade man dock att lägga ner mitt ärende. Jag har tagit mycket illa vid detta med tanke på att det är just ALLA vi som agerar mot detta vansinne som pågår mot vita, svenska kvinnor, barn och pojkar, som är OFFER, som vi andra inte orkar att se att det händer som säger just fula saker. INGEN dock bryr sig om varför vi säger saker vi aldrig annars hade sagt.

Vänligen [NAMN].

Anmäld för att jag kallade afghaner som våldtar våra kvinnor för MENA-as och att jag sade att svarta har mycket lägre IQ och det finns bevis på det.

Hej, och tack för att Du skriver!

Egentligen är Du förtjänt av medalj eftersom staten har gjort ett försök att ro en HMF-process mot Dig hela vägen i land, dvs. till fällande dom, och utsatt Dig för det starka obehag som Du nämner. Att bara bli kallad till förhör som misstänkt för ett prioriterat brott innebär ofta sömnlöshet och att man inte kan sluta fantisera om teoretiska konsekvenser. I ett sådant läge behöver man omgivningens stöd. Men när vi överväger medaljörer har vi ett första kriterium som vi vill undvika att göra avsteg från, och det är att fallet ska ha gått ända till åtal (och således resulterat i en dom eller vara på väg att resultera i en dom). Sedan spelar det ingen roll om domen är friande eller fällande, men det ingår ändå i medaljens innebörd att ärendet ska ha gått till åtal.

Så känn Dig inte förbigången eller missmodig. Du har oförtjänt fått ta stryk för en god sak och förtjänar heder och aktning.

Någon skulle kanske kunna göra en pin eller brosch av något slag åt alla som har blivit utsatta för just Näthatsgranskaren. Denna pin skulle därmed tilldelas inte bara mängder av HMF-åtalade, utan även många som hamnat i förtalsprocess och på grund av denna rubricering aldrig kommit i fråga för HMF-medaljen.

Tack för mycket vackert o logiskt svar.

Naturligtvis förstår jag allt detta.

För allt det kämpande för Sverige hoppades jag dock på en sådan medalj. Någon annan sort, typ Greta, blir det ju aldrig.

Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *