Berättelsen om en medaljör

Christina Nilsson är förmodligen den mest välkända svenska pensionär som blivit ansatt i HMF-sammanhang. För två år sedan lämnade hon ett starkt vittnesmål om vad hon utsatts för och hur polisen gjorde husrannsakan och beslagtog all hennes hemelektronik som hon långt senare var nära att inte få tillbaka. Strax efter det att hon själv lagt upp vittnesmålet på Youtube blev det textat på engelska och spritt till den engelskspråkiga världen genom
PeterSweden. Det är i första hand den versionen som bör fortsätta att spridas eftersom den är gångbar över hela världen. Se den nedan.

Hennes fall fick ganska stor uppmärksamhet i nya medier, däribland på Svegot.

Nya Tider rapporterade två veckor i rad i artiklarna ”Brottsoffer hotas av fängelse för hets mot folkgrupp – Nya Tider på plats i rätten” och ”Pensionären Christina frikändes i omtalade ’hets’-rättegången”.

Nya Tiders artikel "Brottsoffret hotas av fängelse för hets mot folkgrupp - Nya Tider på plats i rätten

”Christina Nilsson Öberg, 65, som 2016 anmälde att hon misshandlats och rånats av afghanska migranter, stod inför rätta onsdagen den 14 mars vid Jönköpings tingsrätt. Nya Tider var på plats och kan rapportera om sällsynt otrevlig polisbehandling av en pensionär som nu åtalats för att ha brutit mot lagen om hets mot folkgrupp. Enligt åklagaren räcker det inte med böter, utan pensionären ska i fängelse, yrkar hon.”

Nya Tiders artikel "Pensioneres Christina frikändes i omtalade "hets"-rättegången

”Christina Nilsson Öberg frias från misstankarna om att ha begått hets mot folkgrupp på Facebook, men bara för att åklagaren inte kunde styrka vem som skrivit inläggen. Domstolen tar inte ställning till formuleringarna i de aktuella inläggen. Christina hade tidigare anmält att hon överfallits av ett gäng som hon uppfattade bestod av så kallade ’ensamkommande’, men riskerade i stället att själv hamna i fängelse.”

Det såg ut att ha slutat väl för Christina, men det gjorde det inte. Åklagaren tog fallet till Hovrätten. Där blev det fällande dom. Den redan skändligt behandlade pensionären fick tre månaders fängelse, som verkställdes. För en tid sedan skrev hon om det på sin Facebook-sida:

I dag för ett år sedan släpptes jag ut efter avtjänat straff för… HETS MOT FOLKGRUPP… jag skrev och sa sanningen om invandringen. Det alla känner men inte vågar, jag vågade och fick ta mitt straff. Åtta veckor sattes jag bland utgående mördare, missbrukare mm… för jag sagt SANNINGEN… jag var lycklig över att komma ut i det fria, men enormt arg på rättsväsendet.

Sanningen skall straffas, men våldtäkter mm skall belönas. Vi har ett sjukt rättsystem i Sverige, det är sanningen som skall belönas och det är ondskan som skall straffas. Jag lärde mig mycket där, eftersom jag inte röker eller tar droger eller kan påverkas… lyssnade jag mycket på allt sjukt som kom fram. Var du inte narkoman innan, så blev du det på fängelset om du inte hade som jag en jäkla envishet.

Det var så mycket mytomaner som hittade på vidriga saker, de mobbade mig för jag var RASIST. Slog in mig i en stolpe, så tänderna gick av. En dusch på elva kvinnor, där man inte kunde låsa om sig. Man lärde sig vara på sin vakt, knivar och saxar låg öppet på avdelningen. Min rygg hade jag alltid fri, man var beredd på att få ett slag en kniv i ryggen.

Jag fick nej till hjälp med mina tänder av kriminalvården, de hade ljugit ihop en lögnhistoria och jag fick inte överklaga.

Däremot kunde jag stämma staten???

Hade jag varit ifrån Afghanistan hade jag aldrig fått fängelse, och mitt skadestånd hade jag självklart fått utan att kriga för det.

Jag är ju svensk, har inget värde i mitt egna land. Ser hur Sverige krossas dag för dag pga. inkompetenta personer som borde vara inlåsta, hur mycket skall VI svenskar tåla?? Jag tål inte mera nu, vi lever i en krigszon där utländska kriminella bestämmer reglerna.

Samtidigt som vi har guldfiskar i regeringen, som hela tiden lägger all tid på sig själva och all världens lyximmigranter.

Ni som läst så här långt, orkar ni med mer sjukt? Ut på gatorna och SKRIK gör något, jag tänker ALDRIG låta mitt Sverige islamiseras.

Mitt Sverige bygger murar mot ondskan, ont skall med ont fördrivas och inte handhjärtan.

På tisdagen den 5 augusti trodde vi att hennes medalj kunde ha kommit på avvägar i posthanteringen, men dagen därpå fick hon den och berättade om det för sina många följare.

Vi har återgivit utdragen från Christinas Facebook-sida med hennes tillåtelse. Hon har en hemsida på https://www.christina-nilsson.se

4 reaktioner på ”Berättelsen om en medaljör”

  1. Du är en sann krigare och inspiration för oss andra vilket gör att man vill också göra nåt för att stopp Islamiseringen av Sverige
    Ps. Finns en grupp på FB som just heter Stopp Islamiseringen av Sverige
    Gå med och dela din berättelse ✌

  2. Ditt inlägg på Facebook(censurBook) försvann fortare en kvickt. Dom är rädda för sanningen. Sätt in inlägget igen och reta dönickarna som skyddar dom invandrare som inte vill göra rätt för sig.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *