Det här är det bästa du kan göra för att hjälpa projektet

Om du är medaljör, så gör som bolagschefen och serieentreprenören Arne Weinz– bär och visa upp medaljen närhelst bra tillfällen ges! Här är han i en stor intervju hos Exakt24 den 25 november. Tidigare bar han den under hela den Alternativa bok- och mediamässan. Om just du gör som Arne, så kommer fler att vilja och våga göra det. Det är det bästa sättet att sprida och etablera allt det som medaljen står för och signalerar. Om du ska medverka i ett sammanhang där du inte vet om det passar eller inte, så fråga. Fråga arrangören/värden eller vem det nu kan vara huruvida de skulle ha något emot att du bär den. Om du inte får ett otvetydigt nej, så ta på den! Om det i sammanhanget är du själv som bestämmer spelreglerna, så behöver du inte ens fråga någon. Du kommer att sticka ut på precis rätt sätt – rätta stuket, rätta virket. Du kommer att göra en större insats än vad man kan tro utan att egentligen behöva göra någonting.

I det aktuella programmet nedan från Education4Future intervjuas Arne om den investerings- och donationsgrupp han vill starta, och även HMF-medaljen kommer på tal vid 08:51.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *