Ytterligare korrespondens till och med augusti 2020

Hej

Jag läste en intressant artikel om er i Nya Tider.

Det är en lovvärd insats ni gör! Kan ni tänka er att göra bild på er medalj, som man skulle kunna klistra in i e-post och SMS som emoj?

Vore kul, för många kommer nog att fråga vad det är för emoj man bifogat som avsändare och därmed sprids mer info om er verksamhet.

Hej, och tack för uppskattningen. Med tanke på hur lite två tidningssidor väger kan vi utan att överdriva säga att det tidningsreportaget var värt mycket mer än sin vikt i guld. Ja, det är enkelt gjort. Här är medaljen i några olika storlekar urklippt i PNG-format för att bevara transparensen.


Hej på er,

Jag gillar verkligen ert initiativ att belöna dem som uttrycker icke önskvärda åsikter och därmed begår tankebrott enligt vår gällande värdegrund. En värdegrund som tydligen ska ersätta all annan religion och låta oss dyrka de socialistiska målen och behålla våra socialistiska makthavare.

Jag bidrar gärna med en ekonomisk gåva till er för att underlätta och utveckla ert arbete. Berätta bara hur jag kan gå tillväga.

Varmt tack för uppskattningen och beredvilligheten att bidra med medel som vi faktiskt kommer att behöva. Av korrespondensen märker vi att viljan att stötta HMF-projektet ekonomiskt är större än väntat. Vi får undersöka om vi kan hitta någon lösning för att stödja oss med bidrag och återkommer i så fall om det dels i bloggen på hemsidan och direkt till alla som e-postat om det. Till dess kan vi bara rekommendera att stödja allmänt goda projekt. De flesta alternativmedier är väl värda stöd, särskilt de som inte har så mycket annan finansiering. Det kan även finnas utländska organisationer, medier och initiativ som kan vara särskilt värda stöd. Vi hoppas att vi kan återkomma snart i den här frågan.


Hej, jag blev dömd för HMF 2014. Det på grund av att jag […].

Förtjänar jag en medalj för det? 

Vore ytterst tacksamt.

Det gör du. När vi sökte reda på domar utgick vi från 1 jan 2015 eftersom sökmöjligheterna längre tillbaka i tiden är sämre och även för att få en hanterlig mängd att jobba med. Men det finns inget principiellt som säger att det skulle vara en absolut tidsgräns dragen där. Om personer som dömts (eller friats) tidigare hör av sig är vi bara glada över att ta dem under övervägande också. Din medalj är på väg.


Låt oss slutligen nämna att Ingrid & Maria berättade i sitt program den 2 september med Rasmus Paludan att de båda har blivit medaljörer efter det att de alldeles nyligen blivit åtalade. Se 46:20 in i programmet.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *