Person dömd för nonsenskommentar trots utgången preskriptionstid, samt kommentar om koranbränningar

Det här fallet är en så tydlig påminnelse om varför det här projektet behövs att vi vill uppmärksamma det särskilt.

Det sammanfattas i en mening i stämningsansökan: ”[NAMN] har som svar på ett inlägg på Facebook gällande en nyhetsartikel om en skjutning i Göteborg skrivit en kommentar med innehållet ’blattejävlar’.”

Ja, det var allt. För denna häpnadsväckande intighet fälldes han alltså två år efteråt. Som Fria Tider och Samhällsnytt skriver hade egentligen preskriptionstiden för det ringa brottet löpt ut, varför farsen troligen kommer att upprepas i Hovrätten där det blir frikännande till följd av det felaktiga domslutet.

Personen förtjänar egentligen mer än medalj, men en sådan och en hedersbetygelse är vad vi kan erbjuda, så under nästa vecka får han dem med posten.


Just nu besöker det danska partiet Stram kurs Sverige för att markera mot islamiseringen och polisens vägran att ge tillstånd åt manifestationer. De gör det genom att bränna koraner.

Det är väldigt lätt att förstå motivet och sammanhanget. Genom massinvandringen utsätts svenskar (och över huvud taget vita människor i landet) för våld, kränkningar, förnedring och utarmning genom plundring av statskassan. De får ställa sig sist i sjukvårdsköer, bostadsköer och blir alltid eftersatta på grund av etnisk solidaritet och nätverkande bland främmande etniska grupper. De utsätts för trauman som bara förekommer i brutala krig och numer i västländer med invandrarbefolkningar från tredje världen, trauman som de som kommer hit (eller ättlingar till tidigare invandrare) aldrig ens varit i närheten av i sina hemländer. De som utsätter oss för detta härrör ofta (eller snarare oftast) från muslimska delar av världen. Samtidigt blir svenskar och européer hetsade mot, åtalade och nedsvärtade av samhällets institutioner inklusive rättsväsende och massmedia. Det är i det perspektivet koranbränningarna måste ses. Nu kopplas även Säpo in i jakten på koranbrännare, eftersom man ännu inte vet men ”tror” att det ”kan” vara hets mot folkgrupp.

Det är inte långsökt att gissa att vi snart får en epidemi av koranbränningar över hela landet, eftersom det ju är ett onekligen tydligt och effektivt sätt att revoltera mot samtliga parter som ansätter och terroriserar svenskar och andra europeiskättade – både mot främlingarna och mot det system som verkställer den så kallade anarkotyrannin. Vi får se om Säpo får tag på koranrännare och om de verkligen åtalas för HMF.

Dan Parks elskåpsaffisch med anledning av det aktuella koranrabaldret

1 reaktion på ”Person dömd för nonsenskommentar trots utgången preskriptionstid, samt kommentar om koranbränningar”

  1. Blir du kontaktad av säpo/polis så sätt ner foten !! Man blir givetvis orolig och rädd , de kan vara mycket aggressiva. Men förbered dig mentalt och öva på agerande. Du och en vän kan öva strategier.
    Bästa är att direkt vägra allt samarbete. Ditt hem kan godtyckligt utsättas för husrannsakan–det är inte som i USA filmer att det skall finnas beslut från domstol..i Sverige saknar vi rättigheter.
    Men bestäm redan nu vilken advokat du skall kontakta , tänk på att direkt kräva ett offentligt förordnande och att du inte tänker betala själv.
    Ilan Sade från MED är visst villig att ta sådana fall , men han borde kunna ge tips om andra.
    Men kom ihåg att håll igen och tig….ju mindre du sagt desto lättare kan din jurist hjälpa dig. Du kan också kräva att få med ett oberoende förhörsvittne….kräv att en vän får vara med.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *